راهنمای ویرگول

تنظیمات حساب کاربری · تنظیمات پیشرفته

مدیریت کاربران بلاک شده

۱ دقیقه مطالعه

شما در این بخش می‌توانید لیست افرادی را مشاهده کنید که بلاک کرده‌اید. همچنین شما می‌توانید از طریق این بخش می‌توانید افرادی را که مایل هستید، از حالت بلاک خارج کنید.